24 Ekim 2007 Çarşamba

ekibimiz gosterilerinden anılar

'Dans Kendini ozgurce ifade edebildigin bir sahnedir'
















7 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılarınızın devamını diliyorumm canımcım nez ve ekibinize kızz aşkımda çağırımde oda gelsinn:)güsell olmuşş emekleriniz boşa çıkmasınn aminn:)diyimdee şimdiden bende

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bn nezihenin kardeşi nezihin nişanlısı tuana!!!giriş kısmımda nasıl olduu bee AHHH NEZ AHH ÖMRÜMÜZÜ YEDİN ALSANA YORUM ŞAKA Bİ YANA CİDDEN GÜSELL OLMUŞŞ AŞKIM NEZİHİDE ÇAĞIRDIM AZ SONRA KENDİLERİ GELME ZAHMETİNDE BULUNACAK BENİ BIRAKABİLRSE YAA NE GÜSEL URAŞMIŞSINIZ SONUNDA BAŞARMIŞSINIZ :):)BİŞİİ DAHA NEZİHEE KISSSS ÇOKK SEFİYOM SENİ NEZZY BEN ÖLEE:)

Adsız dedi ki...

ben nezih...yanıı buu nez denılenn sahsın erkek wersıyonu:):) yaa buu ortamm cok guselldıı we bunuun olusmasındada buu kişinin cokk buyukk payıı warr...keske benm aşkımda buu folklore katılsaydıı yaa ama ıstee ne yazıkkkıı o kaddr yeteneklıı bı ksı yok orda...nesee nez bu ekıbı sen kurdun we bu gunlere sen getırdınn bu okul bunu sana we arkadslarına borclu...

nez dedi ki...

sizi cok seviyorum supersiniz siz ya inanin cok mutlu ettiniz beni, bana desteginiz beni cok sevindirdi,,,Nezih ruh esim benim ve nişanlısı Tuana hanım :) tesekkur ederim tekrardan..

Adsız dedi ki...

yaaa biz burayaııı rehın aldık ama kusura bakmayın artıkk...orda aşkım dıe bahsettıgım kıs tuanamm...TUANA TAŞKIRAN YANİİİ;)

Adsız dedi ki...

Bir afiş sayesinde bu ekibi tanıdım ve ekip üyelerinden biri olmaya karar verdim o da yetmiomuş gibi Şifa'yı da sürükledim yanımda "geeeeeelll gelll kızııımmm sosyal ol birazz" diye diye =) işte o afişi bizim yurdun girişine asanın eline koluna sağlık :D sayesinde hem bu kadar güzel insanlarla arkadaş olup onlarla ekip ruhunu paylaştım hemde Şif'im sosyalleşti:p =) iyiki katılmışım aranıza.. Nez hocam verdiğiniz emek çokk büyük buna hepimiz şahidiz, her zaman destekçiniz olduğumu bilin.. sizi ve ekibimizi çok seviyorum... Şiff' senide çok seviyorum :)

MELİKE ÜNAL!

Adsız dedi ki...

bende melike hanımın başarılarının devamını diliyorum sayesinde okulun folklör ekibini tanımış olduk esen kal